Go Back Email Link
מרוצ'ינוס עוגיות שקדים מהמטבח הספרדי

מרוצ'ינוס עוגיות שקדים מהמטבח הספרדי

סוויט דולי
מרוצ'ינוס עוגיות שקדים מהמטבח הספרדי ללא גלוטן
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Course מתכונים עוגות ועוגיות לפסח
Cuisine מטבח יווני

Ingredients
  

  • 300 גרם שקדים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חלבון
  • 1 ביצה
  • 3 טיפות מי ורדים
  • 3 טיפות  תמצית מרוכזת של שקדים
  • 1 כף שקדים מולבנים לפיזור מעל

Instructions
 

  • שמים בבלנדר את השקדים והסוכר וטוחנים הכל ביחד
  • מוסיפים את החלבון והביצה ומערבבים לתערובת
  • מוסיפים את תמצית מי הורדים והתמצית של השקדים ומערבבים הכל ביחד
  • העיסה קצת דביקה ואני הרטבתי ידיים על מנת להכין את העוגיות
  • קורצים כדורים קטנים משטחים אותם על נייר אפייה
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית
  • אופים כעשר דקות, אל תייבשו את העוגיות, הן מתקשות גם בחוץ
  • העוגיות יוצאות מהתנור, תנו להן דקה באוויר או לא, ותטעמו. טעם של פעם. חג שמח.
Keyword מרוצ'ינוס עוגיות שקדים מהמטבח הספרדי