Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
מרוצ'ינוס עוגיות שקדים מהמטבח הספרדי
סוויט דולי
מרוצ'ינוס עוגיות שקדים מהמטבח הספרדי ללא גלוטן
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
10
minutes
mins
Total Time
20
minutes
mins
Course
מתכונים עוגות ועוגיות לפסח
Cuisine
מטבח יווני
Ingredients
300
גרם
שקדים
1
כוס
סוכר
1
חלבון
1
ביצה
3
טיפות
מי ורדים
3
טיפות
תמצית מרוכזת של שקדים
1
כף
שקדים מולבנים לפיזור מעל
Instructions
שמים בבלנדר את השקדים והסוכר וטוחנים הכל ביחד
מוסיפים את החלבון והביצה ומערבבים לתערובת
מוסיפים את תמצית מי הורדים והתמצית של השקדים ומערבבים הכל ביחד
העיסה קצת דביקה ואני הרטבתי ידיים על מנת להכין את העוגיות
קורצים כדורים קטנים משטחים אותם על נייר אפייה
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כעשר דקות, אל תייבשו את העוגיות, הן מתקשות גם בחוץ
העוגיות יוצאות מהתנור, תנו להן דקה באוויר או לא, ותטעמו. טעם של פעם. חג שמח.
Keyword
מרוצ'ינוס עוגיות שקדים מהמטבח הספרדי