חותכים את הבשר לקוביות
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומאדים אותו
כשהשמן חם, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים אותם מכל הצדדים
מוסיפים מים שיכסו את הבשר, מוסיפים מלח, פלפל שחור מביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעה- שעה ורבע עד שהבשר מתרכך
מוסיפים את המלח, פלפל שחור, לימון וסוכר
מוסיפים את הסלק, הגזר ותפוחי האדמה ומבשלים עוד כשעה על האש לאט לאט
הסלק יצבע את המרק בצבע נהדר וגם הירקות יקבלו את הצבע של הסלק
נותנים למרק להתבשל על אש נמוכה עד שהירקות רכים
מרק בטעם של פעם.