מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
מרק בורשט עם בשר

מרק בורשט עם בשר, מרק רומני מסורתי

שתף
הדפסה
מרק בורשט עם בשר
מה צריך

1 בצל
5 כפות שמן
500 גרם בשר בקר
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 סלק
2 תפוח אדמה
2 גזר
מיץ לימון סחוט מחצי לימון
כף סוכר
4-5 כוסות מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מה צריך

1 בצל
5 כפות שמן
500 גרם בשר בקר
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 סלק
2 תפוח אדמה
2 גזר
מיץ לימון סחוט מחצי לימון
כף סוכר
4-5 כוסות מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מרק בורשט עם בשר

מרק בורשט עם בשר, מתכון למרק עם קוביות בשר נימוחות, מרק בטעם חמצמץ מתוק, מרק רומני נהדר עם סלק, גזר ותפוחי אדמה, מרק של בית.

ככה תיארה לי אותו חברתי שרה שהכינה אותו.

"אמא שלי היתה מכינה כל פסח את המרק הזה" סיפרה ושלחה לי קופסה לטעימה.

וכמו שתיארה אותו ככה בדיוק הגיע המרק. טעם חמצמץ מתוק, עם קוביות בשר רכות , שכל לגימה ממנו מזכירה טעמים של פעם.

בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

הסלק צובע את המרק בצבע סגול, ותפוחי האדמה והגזר מוסיפים לו טעם.
מתחילים עם טיגון קוביות הבשר מכל הצדדים. הבשר הנבחר הוא בשר כתף שמאד מתאים לתבשיל.

מרק בורשט עם בשר

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו77 כאן- מתכונים לווטצא'פ

 

עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף

המרק דורש סבלנות וזה לא מרק של צ'יק צ'ק
קודם מטגנים את קוביות הבשר
מוסיפים מים ומבשלים את הבשר
אם הבשר מוציא קצף, זה בהחלט הזמן להוציא את הקצף מהסיר
ולתת לבשר להתבשל.
רק אחרי שעה או יותר מוסיפים את הירקות למרק

מרק בורשט עם בשר

 

מבצע חדש בסוויט דולי
המחיר כולל משלוח

 

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

אמרתי לכם מרק בטעם של פעם
בטעם חמצמץ מתוק
נהדר וטעים

מרק בורשט עם בשר

מרק בורשט עם בשר

 

 

מה צריך למרק בורשט עם בשר?

1 בצל
5 כפות שמן
2 גזרים חתוכים לפרוסות
500 גרם בשר בקר
2 סלק חתוך לקוביות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 תפוח אדמה חתוכים לקוביות
מיץ לימון סחוט מחצי לימון
כף סוכר
4-5 כוסות מים


מרק בורשט עם בשר

מרק בורשט עם בשר

סוויט דולי
מרק חמצמץ מתוק נוסטלגי בטעם של פעם
זמן הכנה 30 דקות
זמן בישול/אפייה 1 שעות
זמן כולל 1 שעות 30 דקות
סוג מנה מתכונים למרקים
מטבח מטבח אירופאי

מה צריך
  

  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 500 גרם בשר בקר - כתף
  • 2 סלק חתוך לקוביות
  • 2 גזרים חתוכים לפרוסות
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • חצי לימון סחוט - מיץ
  • כף סוכר
  • כפית מלח(אפשר יותר לפי הטעם)
  • כפית פלפל שחור (אפשר יותר לפי הטעם)
  • 5 כוסות מים

איך מכינים
 

  • חותכים את הבשר לקוביות
  • יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומאדים אותו
  • כשהשמן חם, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים אותם מכל הצדדים
  • מוסיפים מים שיכסו את הבשר, מוסיפים מלח, פלפל שחור מביאים לרתיחה
  • מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעה- שעה ורבע עד שהבשר מתרכך
  • מוסיפים את המלח, פלפל שחור, לימון וסוכר
  • מוסיפים את הסלק, הגזר ותפוחי האדמה ומבשלים עוד כשעה על האש לאט לאט
  • הסלק יצבע את המרק בצבע נהדר וגם הירקות יקבלו את הצבע של הסלק
  • נותנים למרק להתבשל על אש נמוכה עד שהירקות רכים
  • מרק בטעם של פעם.
Keyword מרק בורשט עם בשר

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?