מרק בורשט עם בשר, מתכון למרק עם קוביות בשר נימוחות, מרק בטעם חמצמץ מתוק, מרק רומני נהדר עם סלק, גזר ותפוחי אדמה, מרק של בית.
ככה תיארה לי אותו חברתי שרה שהכינה אותו.
"אמא שלי היתה מכינה כל פסח את המרק הזה" סיפרה ושלחה לי קופסה לטעימה.
וכמו שתיארה אותו ככה בדיוק הגיע המרק. טעם חמצמץ מתוק, עם קוביות בשר רכות , שכל לגימה ממנו מזכירה טעמים של פעם.
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
הסלק צובע את המרק בצבע סגול, ותפוחי האדמה והגזר מוסיפים לו טעם.
מתחילים עם טיגון קוביות הבשר מכל הצדדים. הבשר הנבחר הוא בשר כתף שמאד מתאים לתבשיל.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו77 כאן- מתכונים לווטצא'פ
עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף
המרק דורש סבלנות וזה לא מרק של צ'יק צ'ק
קודם מטגנים את קוביות הבשר
מוסיפים מים ומבשלים את הבשר
אם הבשר מוציא קצף, זה בהחלט הזמן להוציא את הקצף מהסיר
ולתת לבשר להתבשל.
רק אחרי שעה או יותר מוסיפים את הירקות למרק
מבצע חדש בסוויט דולי
המחיר כולל משלוח
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
אמרתי לכם מרק בטעם של פעם
בטעם חמצמץ מתוק
נהדר וטעים
מרק בורשט עם בשר
מה צריך למרק בורשט עם בשר?
1 בצל
5 כפות שמן
2 גזרים חתוכים לפרוסות
500 גרם בשר בקר
2 סלק חתוך לקוביות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 תפוח אדמה חתוכים לקוביות
מיץ לימון סחוט מחצי לימון
כף סוכר
4-5 כוסות מים
מרק בורשט עם בשר
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן
- 1 בצל חתוך לקוביות
- 500 גרם בשר בקר - כתף
- 2 סלק חתוך לקוביות
- 2 גזרים חתוכים לפרוסות
- 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
- חצי לימון סחוט - מיץ
- כף סוכר
- כפית מלח(אפשר יותר לפי הטעם)
- כפית פלפל שחור (אפשר יותר לפי הטעם)
- 5 כוסות מים
Instructions
- חותכים את הבשר לקוביות
- יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומאדים אותו
- כשהשמן חם, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים אותם מכל הצדדים
- מוסיפים מים שיכסו את הבשר, מוסיפים מלח, פלפל שחור מביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעה- שעה ורבע עד שהבשר מתרכך
- מוסיפים את המלח, פלפל שחור, לימון וסוכר
- מוסיפים את הסלק, הגזר ותפוחי האדמה ומבשלים עוד כשעה על האש לאט לאט
- הסלק יצבע את המרק בצבע נהדר וגם הירקות יקבלו את הצבע של הסלק
- נותנים למרק להתבשל על אש נמוכה עד שהירקות רכים
- מרק בטעם של פעם.
