משרים לילה לפני את השעועית במים
חותכים את הבשר לקוביות
יוצקים שמן לסיר מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
מוסיפים את קוביות הבשר לבצל ומטגנים את קוביות הבשר עד שהבשר משחים
הופכים את קוביות הבשר ומטגנים מהצד השני עד שהצד השני של הקוביות משחים
מטגנים היטב את קוביות הבשר בתוך השמן עם הבצל
חותכים את תפוחי האדמה והגזר לריבועים
מוסיפים לסיר עם הבשר ומטגנים הכל ביחד דקות ארוכות
מוסיפים תבלינים, מלח, פלפל שחור, ואת השעועית
מוסיפים את המים ומערבבים
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים ומביאים לרתיחה
בזמן הרתיחה, נוצר קצף מעל עם כף מורידים את כל הקצף
אחרי שהקצף ירד, מערבבים את המרק, מנמיכים את האש
ומבשלים את המרק כשעתיים עד שהבשר רך. בתיאבון!