חותכים את הבצל, מקלפים את תפוחי האדמה והגזרים וחותכים לקוביות
יוצקים שמן לסיר ושמים בתוכו את קוביות הבצל
מטגנים את הבצל מספר דקות ומוסיפים את קוביות הגזר ומטגנים
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים
מטגנים הכל ביחד מספר דקות
מוסיפה את עלי הסלרי ומערבבת הכל ביחד ומטגנת
מוסיפים את החומוס ומערבבים ומטגנים
מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה מתוקה
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים הכל ביחד
יוצקים מים על הירקות ומביאים את המרק לרתיחה
אחרי שהמים רתחו, מנמיכים את האש ומבשלים את המרק על אש נמוכה כשעה-שעה וחצי
תבדקו אם צריך להוסיף מדי פעם מים
כשהחומוס ממש רך, מגישים לשולחן ומתענגים על כל שלוק של מרק. תהנו.