חותכים את הבצל, תפוחי האדמה והגזרים לקוביות
יוצקים שמן לסיר ושמים בתוכו את קוביות הבצל
מטגנים את הבצל מספר דקות ומוסיפים את קוביות הגזר ומטגנים
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים
מטגנים הכל ביחד מספר דקות
מוסיפה את עלי הסלרי ומערבבת הכל ביחד ומטגנת
מוסיפים את החומוס ומערבבים ומטגנים
מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה מתוקה וחריפה
מוסיפים את המים מכסים את המרק עם המים
מוסיפים את רסק העגבניות ומביאים לרתיחה
אחרי הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה עד שהחומוס מתרכך
אם צריך להוסיף מדי פעם מים, לא מהססים
כשהחומוס רך, מוסיפים את האטריות ומבשלים לאט לאט
האטריות מתרככות והמרק שלנו מוכן - מושלם! בתיאבון.