מרק חומוס סמיך עם אטריות הוא מרק סמיך מלא ירקות, חומוס, בטעם פיקנטי והוא טעים כל כך!
הכל התחיל כשפירסמתי באינסטוש שלי תמונות של מרקים. כלתי שהיא בחודשי הריון מתקדמים שלחה לי לבבות ואהבה.
אצלנו בתפוצה אם אישה בהריון רוצה משהו, מזיזים הרים בשבילה, כדי שלא יווצר מצב שהאישה תישאר עם הרצון בלבד.
איך שראיתי את הלבבות הבנתי לליבה של הבחורה ונכנסתי למטבח.
אם תבואו לאינסטוש שלי תוכלו לראות איך הכנתי בלייב.
טעים אצלי באינסטוש – בואו
האינסטגרם של סוויטדולי
את החומוס יש להכין מראש או להשתמש בחומוס קפוא מוכן.
אני מראש תמיד משרה חומוס, ואחרי שהוא תופח, שמה בשקיות ומקפיאה
ככה יש לי תמיד חומוס שעבר את שלב הייבוש והוא מוכן לבישול.
אגב, אותו דבר עם הסלרי,
את הצרור הענק של הסלרי שוטפת היטב במים,
חותכת ומחלקת לשקיות ומקפיאה
ככה תמיד יש לי סלרי מוכן בפריזר למרקים ולתבשילים.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
את המרק הנהדר הזה מתחילים עם טיגון הירקות
מטגנת בצל, מטגנת קוביות גזר ותפוחי אדמה
שיקבלו את הטעם ורק אחרי זה ממשיכה עם הוספת המים והתבלינים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן47– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים למרקים? בבקשה
מתכונים למרקים
הקוצץ שיכין לכם קוביות, גפרורים למרק
והמחיר כולל משלוח
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
את האטריות מוסיפים חצי שעה לפני שמגישים את המרק
וככה האטריות תופחות להן בתוך המרק
מוסיפות סמיכות למרק ויש לנו מרק מושלם.
מרק חומוס סמיך עם אטריות
מרק חומוס סמיך עם אטריות
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות בצל
- 1 בצל
- 3 תפוחי אדמה
- 2 גזרים
- 2 כוסות חומוס מושרה
- 1 כוס אטריות דקות
- 3 כוסות מים
- 2 כפות רסק עגבניות
- 2 כפיות מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית פפריקה חריפה
- 5 גבעולים ועלי סלרי
Instructions
- חותכים את הבצל, תפוחי האדמה והגזרים לקוביות
- יוצקים שמן לסיר ושמים בתוכו את קוביות הבצל
- מטגנים את הבצל מספר דקות ומוסיפים את קוביות הגזר ומטגנים
- מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים
- מטגנים הכל ביחד מספר דקות
- מוסיפה את עלי הסלרי ומערבבת הכל ביחד ומטגנת
- מוסיפים את החומוס ומערבבים ומטגנים
- מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה מתוקה וחריפה
- מוסיפים את המים מכסים את המרק עם המים
- מוסיפים את רסק העגבניות ומביאים לרתיחה
- אחרי הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה עד שהחומוס מתרכך
- אם צריך להוסיף מדי פעם מים, לא מהססים
- כשהחומוס רך, מוסיפים את האטריות ומבשלים לאט לאט
- האטריות מתרככות והמרק שלנו מוכן - מושלם! בתיאבון.