Go Back Email Link
מרק חומוס עם בשר

מרק חומוס עם בשר

סוויט דולי
מרק חומוס עם בשר, מרק חורף סמיך וטעים
Prep Time 40 minutes
Cook Time 2 hours
Total Time 2 hours 40 minutes
Course מתכונים למרקים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 500 גרם קוביות בשר כתף
  • 2 תפוחי אדמה
  • חומוס מושרה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 4 כוסות מים
  • 100 גרם רסק עגבניות

Instructions
 

  • לילה לפני משרים את החומוס עד הבוקר ויתפח
  • יוצקים שמן לסיר, חותכים קוביות בצל ומטגנים עד לקבלת גוון שחום
  • חותכים מהבשר קוביות בשר, מוסיפים לבשר ומטגנים היטב את הבשר עד שישחים
  • חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר
  • מטגנים מספר דקות את תפוחי האדמה והבשר הכל ביחד
  • מסננים את החומוס ממי ההשריה ומוסיפים לתבשיל
  • מתבלים את התבשיל במלח, פלפל שחור, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
  • לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים לפחות עד שהבשר מתרכך
  • מידי פעם בודקים את המרק ואם צריך מים, מוסיפים
  • כשהבשר והחומוס רכים, מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים הכל ביחד
  • מבשלים עוד כחצי שעה על אש נמוכה המרק מקבל צבע נהדר והמרק שלכם מוכן. בתיאבון
Keyword מרק חומוס עם בשר