לילה לפני משרים את החומוס עד הבוקר ויתפח
יוצקים שמן לסיר, חותכים קוביות בצל ומטגנים עד לקבלת גוון שחום
חותכים מהבשר קוביות בשר, מוסיפים לבשר ומטגנים היטב את הבשר עד שישחים
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר
מטגנים מספר דקות את תפוחי האדמה והבשר הכל ביחד
מסננים את החומוס ממי ההשריה ומוסיפים לתבשיל
מתבלים את התבשיל במלח, פלפל שחור, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים לפחות עד שהבשר מתרכך
מידי פעם בודקים את המרק ואם צריך מים, מוסיפים
כשהבשר והחומוס רכים, מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים הכל ביחד
מבשלים עוד כחצי שעה על אש נמוכה המרק מקבל צבע נהדר והמרק שלכם מוכן. בתיאבון