מרק חומוס עם בשר תפוחי אדמה, מרק סמיך מופלא בטעמו ומאד מתאים לחורף. מרק של אהבה שמבשלים לאט אבל בסוף הטעמים שווים את ההמתנה. מרק שהוא ארוחה שלמה בסיר אחד.
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
שילוב הטעמים יוצר מרק עשיר, מנחם ומשגע בטעמו. הטעמים נספגים ובסוף יש לנו מרק מופלא וכמו שאמרתי ארוחה שלמה בסיר אחד.
מתחילים את הכנת המרק עם טיגון קוביות הבשר שלנו כדי שישחימו מכל הצדדים
אחרי שקוביות הבשר שלנו השחימו, מוסיפים את תפוחי האדמה לתבשיל ומטגנים הכל ביחד
נותנים לתפוחי האדמה להשחים ורק אז מוסיפים את החומוס, שהושרה כל הלילה, עם התבלינים והמים
את רסק העגבניות הוספתי אחרי שעתיים של בישול כדי לתת לבשר להתרכך היטב
עוד מתכונים למרקים תמצאו כאן
מתכונים למרקים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצ55 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בזכות תפוחי האדמה, המרק מסמיך והטעמים הנספגים במרק הופכים לנהדרים.
❄️בקולקציה המרהיבה הזאת תמצאו מבחר תכשיטי כסף, צמידים, עגילים ושרשראות עדינות, וצמידי רצועות.
💞תכשיטים ייחודיים שמושלמים לנשים ונערות, וכמתנה לאירוע חגיגי לאישה, לבת, לנכדה ולנערת בת המצווה או לכלה.
🌸 בואו תחזקו ותעודדו את האהובים סביבכם עם מתנה מרהיבה לחורף.
💜 כל הפריטים במהדורה מוגבלת אל תחכו שתכשיט שאהבתם ייחטף😘.
לקבלת ההטבה הקלידו קוד קופון: חורף חם ותקבלו 10% הנחה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מרק מנחם וטעים הכי מתאים לחורף
מרק חומוס עם בשר
מרק חומוס עם בשר
סוויט דוליIngredients
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 500 גרם קוביות בשר כתף
- 2 תפוחי אדמה
- חומוס מושרה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 4 כוסות מים
- 100 גרם רסק עגבניות
Instructions
- לילה לפני משרים את החומוס עד הבוקר ויתפח
- יוצקים שמן לסיר, חותכים קוביות בצל ומטגנים עד לקבלת גוון שחום
- חותכים מהבשר קוביות בשר, מוסיפים לבשר ומטגנים היטב את הבשר עד שישחים
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר
- מטגנים מספר דקות את תפוחי האדמה והבשר הכל ביחד
- מסננים את החומוס ממי ההשריה ומוסיפים לתבשיל
- מתבלים את התבשיל במלח, פלפל שחור, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
- לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים לפחות עד שהבשר מתרכך
- מידי פעם בודקים את המרק ואם צריך מים, מוסיפים
- כשהבשר והחומוס רכים, מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים הכל ביחד
- מבשלים עוד כחצי שעה על אש נמוכה המרק מקבל צבע נהדר והמרק שלכם מוכן. בתיאבון