שוטפים היטב את כל הירקות ומכינים ריבועים מכל הירקות
יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את הבצל ומאדים לגוון שקוף
מוסיפים את קוביות הירקות ואת גבעול הסלרי ומטגנים הכל ביחד מספר דקות
אחרי מספר דקות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים
מוסיפים את המים וכפית כורכום ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים את הירקות עד שרכים כשעה
בינתיים מוציאים שקית קוסקוס מהארון
יוצקים לקערית קטנה, מוסיפים מים חמים, מוסיפים כפית שמן ומעט מלח ומערבבים
מכסים ונותנים לקוסקוס להתרכך בקערית
לפני ההגשה מסננים היטב את המים אם נשארו בקוסקוס ומגישים בקערה נפרדת על השולחן
וכל אחד אוכל כמו שהוא אוהב! בתיאבון.