שוטפים את גבעולי הכרישה היטב תחת זרם מים,כדי להוציא את כל החול. חותכים הגבעול לפרוסות ולשים בצד.
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לריבועים
יוצקים שמן לסיר מוסיפים את השום ומטגנים קלות
מוסיפים את תפוחי האדמה והכרישה ומאדים כחמש עד עשר דקות, עד שהם משנים צבעם ומתרככים.
מוסיפים את המים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש מבשלים עוד כעשרים דקות עד חצי שעה
מכבים את האש, מוציאים כף תפוחי אדמה מהמרק, נשמור לקישוט המרק
את כל התערובת טוחנים בבלנדר מוט לעיסה סמיכה
לפני ההגשה לשולחן מפזרים מעל את קוביות תפוחי האדמה מפזרים פלפל שחור גרוס ומגישים.
אם אתם רוצים להוסיף שמנת להעשרת הטעם מוסיפים לפני הטחינה ומבשלים עוד מספר דקות. בתיאבון