מרק עדשים וגריסים סמיך וחורפי
סוויט דולי
מרק עדשים וגריסים סמיך וחורפי ומבריא!
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 1 hour hr
Total Time 1 hour hr 20 minutes mins
Course מתכונים למרקים
Cuisine מטבח ישראלי
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 1 כוס עדשים ירוקים
- 1 כוס גריסים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 3 כוסות מים
יש להשרות את הגריסים לילה לפני
לפני הבישול יש לשפוך את המים
ליצוק לסיר את השמן ולחתוך את הבצל לקוביות
לטגן את הבצל לגוון שחום
כשהבצל חום להוסיף את המים מלח ופלפל ולהרתיח את המים שיהיו שחומים
להביא את המים לרתיחה, כשהמים רתחו
להוסיף את העדשים והגריסים ולערבב
להביא לרתיחה נוספת, ולהנמיך את האש ולבשל את המרק עוד כשעה עד שהגריסים רכים.
Keyword מרק עדשים וגריסים סמיך וחורפי