יוצקים את השמן לסיר, מוסיפים בצל מאדים את הבצל בסיר.
מוסיפים את הירקות ומטגנים את הירקות מספר דקות.
הטיגון הקל מחזק את טעם הירקות ונותן למרק טעם נפלא.
שוטפים את העדשים היטב מספר פעמים.
מוסיפים לסיר את העדשים הכתומות
מוסיפים מים, סלרי, מלח ופלפל ומערבבים הכל ביחד.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
כשהירקות מתרככים, מוציאים מהמרק כוס ירקות עם עדשים ונוזל וטוחנים במעבד מזון ומחזירים לסיר.
מערבבים הכל ביחד, זה יתן תוספת סמיכות למרק.
מבשליםעוד עשר דקות על אש נמוכה ומכבים את האש.
מרק טעים להפליא!