חותכים את הירקות לקוביות
שמים את החמאה במחבת, מדליקים את האש וממיסים לאט
מוסיפים את קוביות הירקות ומטגנים הכל ביחד כמה דקות
תשאירו כמה ערמונים בצד ותכניסו פנימה גם את הערמונים ותטגנו הכל ביחד
מוסיפים את המלח הפלפל השחור והמים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שכל הירקות מתרככים
כשהירקות מתרככים, מוציאים את עלי הסלרי מהמרק
טוחנים עם בלנדר מוט את כל המרק לקבלת מרקם סמיך
טועמים ורואים אם חסר מלח או פלפל ומוסיפים פנימה את השמנת
תנו למרק להתבשל עוד כחמש דקות והמרק שלכם מוכן
זוכרים את הערמונים שהשארתם? יופי, תחתכו לפרוסות ותפזרו על המרק. בתיאבון!