יוצקים שמן לסיר, קוצצים את הבצל ומטגנים לגוון בהיר
מוסיפים את הפטריות ומטגנים כרבע שעה עד שכל הפטריות יהיו מאודות
את תפוח האדמה חותכים לריבועים קטנים ומוסיפים לפטריות ומטגנים הכל ביחד
מוסיפים את התבלינים, את המים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש לאחר הרתיחה, ומבשלים כחצי שעה
לאחר כחצי שעה מוציאים כוס של נוזל עם פטריות מהסיר וטוחנים בבלנדר שיהיה לכם נוזל והפטריות יהיו טחונות לחלוטין
מוסיפים את כוס התערובת למרק ומבשלים עוד כחצי שעה.
אם אתם רוצים להקרים את המרק - זה הזמן להוסיף שמנת ולערבב
אפשר להוסיף כמובן גם קרם קוקוס ולערבב
ניתן להוסיף למרק כוס יין במידה ואתם רוצים להשביח את טעמו
המרק דליל לכם מדי? ניתן לערבב בקערה קטנה כף קורנפלור עם שתי כפות מים ולהוסיף למרק, לבשל מספר דקות, זה יוסיף, אני דילגתי על השלב הזה, המרק יצא נפלא! בתיאבון.