מרק פטריות מיוחד בטעמו יתאים לכם נהדר למזג האויר הקריר שנחת אצלנו אתמול. השילוב של סוגי פטריות שונות, יכול להוסיף למרק רבדים נוספים של טעם. הייתי בסופר כשראיתי בקופסה את הפטריות האלה והחלטתי להכין מהם מרק.
המרק התגלה כהצלחה. אפשר להוסיף למרק שמנת או קרם קוקוס, אני הלכתי על הנטורל, והוא יצא ממש נהדר.
מרק פטריות חם הוא ארוחה מושלמת לימים קרים, והוא יכול לעזור להקל על תסמיני הצטננות ושפעת. בנוסף, הוא קל לעיכול ומספק אנרגיה.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו47 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
אתם יכולים לבחור איזה סוג של פטריות אתם אוהבים ולהוסיף למרק כמובן, שילוב של סוגי פטריות שונות, כמו שמפיניון, פורטובלו ושיטאק, מה שאתם אוהבים. הצורה המיוחדת של הפטריות בהחלט נתנה לו גם נראות נפלאה.
מרק פטריות הוא לא רק מנה טעימה ומנחמת, אלא גם בריאה ומלאה בטעמים עמוקים ומורכבים. הנה כמה סיבות טובות להכין מרק פטריות:
מרק פטריות הוא מנה יחסית קלה להכנה, וניתן להכין אותו מראש ולשמור במקרר או במקפיא. הגשתי בארוחה וכולם שמחו לטעום ואמרו שטעמו בהחלט מיוחד.
במתכון יש כף של תערובת אבקת פטריות. כשאתם מסתובבים בשווקים ומגיעים לחנויות תבלינים פשוט תשאלו על התערובת הזו, אני קניתי ומוסיפה למרק והוא נהדר.
המנדולינה המשולבת שמונה באחד
מנדולינה משולבת
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים למרקים?
מתכונים למרקים
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מרק פטריות הוא מנה טבעונית וצמחונית מצוינת, מרק מחמם ומנחם.
מרק פטריות מיוחד בטעמו
מרק פטריות מיוחד בטעמו
סוויט דוליIngredients
- 2 כפות שמן
- 1 בצל
- 2 שיני שום
- 250 גרם פטריות חורש 250
- 250 גרם פטריות , או כל סוג אחר
- 1 תפוח אדמה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף אבקת פטריות מעורבת
- 3 כוסות מים
Instructions
- יוצקים שמן לסיר, קוצצים את הבצל ומטגנים לגוון בהיר
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים כרבע שעה עד שכל הפטריות יהיו מאודות
- את תפוח האדמה חותכים לריבועים קטנים ומוסיפים לפטריות ומטגנים הכל ביחד
- מוסיפים את התבלינים, את המים ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש לאחר הרתיחה, ומבשלים כחצי שעה
- לאחר כחצי שעה מוציאים כוס של נוזל עם פטריות מהסיר וטוחנים בבלנדר שיהיה לכם נוזל והפטריות יהיו טחונות לחלוטין
- מוסיפים את כוס התערובת למרק ומבשלים עוד כחצי שעה.
- אם אתם רוצים להקרים את המרק - זה הזמן להוסיף שמנת ולערבב
- אפשר להוסיף כמובן גם קרם קוקוס ולערבב
- ניתן להוסיף למרק כוס יין במידה ואתם רוצים להשביח את טעמו
- המרק דליל לכם מדי? ניתן לערבב בקערה קטנה כף קורנפלור עם שתי כפות מים ולהוסיף למרק, לבשל מספר דקות, זה יוסיף, אני דילגתי על השלב הזה, המרק יצא נפלא! בתיאבון.