האסדו לפני הבישול צריך להיות בטמפרטורת החדר, מה שאומר להוציא אותו מהמקרר לפני העבודה
יוצקים שמן לסיר בישול ומסדרים תחתית עם גזר ובצל
מפזרים תבלינים על הירקות, מלח, פלפל שחור, אורגנו, בזיליקום וצ'ילי
את נתח האסדו משמנים בשמן ומורחים במלח ופלפל שחור מעסים אותו היטב עם התבלינים
מניחים את נתח האסדו על הירקות מפזרים על האסדו עוד בצל
מפזרים מסביב את תפוחי האדמה ואת הסלרי
יוצקים על האסדו את היין ומוסיפים את המים
סוגרים את הסיר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל - 250 מעלות
נותנים לאסדו להתבשל כחצי שעה ב - 250 מעלות
אחרי כחצי שעה מנמיכים את האש ל - 150 חום עליון ותחתון וזהו!
לא נוגעים, לא פותחים, האסדו יתבשל לאט לאט ובסוף הוא יהיה רך כמו חמאה. בתיאבון.