מפוררים כוס קורנפלקס לפירורים קטנים. אפשר לפורר עם הידיים או לדפוק עם פטיש שניצלים
שמים בצד
שמים בצלוחית שוקולד לבן, שמנת מתוקה וחלב וממיסים במיקרו בפולסים
מוציאים מהמיקרו, מערבבים את התערובת למשחה אחידה
התערובת מעט חמה זה בסדר
מוסיפים פנימה את פירורי הקורנפלקס ומערבבים הכל ביחד
מסדרים משטח של ארטיקים מכניסים את המקלות
יוצקים לתוך התבנית את התערובת שהכנו
מכניסים להקפאה לפחות ל5 שעות שהארטיקים יקפאו
אחרי שהארטיקים קפאו,
שמים בכוס שוקולד לבן עם שמן ושמנת מתוקה וממיסים לעיסה אחידה
שמים כף קורנפלקס בפנים ומערבבים
מוציאים את הארטיקים מהמקפיא וטובלים בתוך הכוס עם השוקולד והחלב
מניחים בחזרה על נייר או על התבנית מפזרים קורנפקלס מעל ומחזירים למקפיא לעוד שעה
מוציאים ונהנים מכל ביס. קיץ קריר וטעים!