מתכון לארטיק קראנץ' קורנפלקס הכנתי עם רפאל, נכדי האהוב שהגיע מהרצליה וביקש שנכין ביחד ארטיק קראנץ' קורנפלקס ששובר את הרשת. בטוחה שכולם מכירים את הסיפור של הארטיק שהוא המצאת הקיץ ושוב אנחנו מתבקשים לשלם 20 ש"ח על ארטיק חדש.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש
האינסטגרם של סוויטדולי
אני באופן עקרוני לא מוכנה לשלם 20 ש"ח על ארטיק, גם אם הוא יהיה מצופה בזהב. אבל כשרפאל ביקש ממני שנכין קפצתי על המציאה.
בסרטון תראו איך רפאל מכין את הארטיקים שלב אחרי שלב, הוא לא הסכים להצטלם אז תקבלו המון תמונות של ארטיק קורנפלקס ואותי עם הארטיק(:
הכנתי לכם סרטון איך רפאל הכין
מכינים את הארטיק די בקלות, מערבבים חלב עם שמנת מתוקה וקורנפלס ויוצקים לתבניות ארטיק מפלסטיק ולמקרר. בהחלט פעילות מהנה עם הילדים או הנכדים בחודשי הקיץ, מה שכן, תקחו בחשבון שהארטיק צריך לקפוא במקרר אז יש הפסקה של 4-5 שעות לפחות בזמן הפעילות.
השלב הכיפי כמובן זה הטבילה של הארטיק בתוך כוס השוקולד
עוד מתכונים לקיץ עם גלידות כאן
מתכונים לגלידות, מתכונים לארטיקים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
נכון, רפאל הכין אבל אדם שמע שיש ארטיקים קורנפלקס
והיה חייב לטעום. לפי החיוך על הפנים אתם מבינים שהילד נהנה מאד
בואו לאינסטגרם שלי תראו כמה נהנה ממנו
ומילה על הארטיק עצמו. באופן אישי לא מבינה את ההשתגעות על הארטיק הזה.
נכון, קריספי עם שכבת השוקולד מבחוץ והקראנץ' של הקורנפלקס,
אבל בואו – בסוף זה קורנפלקס!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תוסיפו מעל השוקולד בסוף עוד קצת קורנפלקס
כדי שתהיו בטוחים שאתם אוכלים ארטיק קראנץ' קורנפלקס
מתכון לארטיק קראנץ' קורנפלקס

מתכון לארטיק קראנץ' קורנפלקס
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס קורנפלקס
- 100 גרם שוקולד לבן
- 1 כוס חלב
לציפוי
- 100 גרם שוקולד לבן
- 1 כף שמן
- 1 כף שמנת מתוקה
- 2 כפות קורנפלקס
Instructions
- מפוררים כוס קורנפלקס לפירורים קטנים. אפשר לפורר עם הידיים או לדפוק עם פטיש שניצלים
- שמים בצד
- שמים בצלוחית שוקולד לבן, שמנת מתוקה וחלב וממיסים במיקרו בפולסים
- מוציאים מהמיקרו, מערבבים את התערובת למשחה אחידה
- התערובת מעט חמה זה בסדר
- מוסיפים פנימה את פירורי הקורנפלקס ומערבבים הכל ביחד
- מסדרים משטח של ארטיקים מכניסים את המקלות
- יוצקים לתוך התבנית את התערובת שהכנו
- מכניסים להקפאה לפחות ל5 שעות שהארטיקים יקפאו
- אחרי שהארטיקים קפאו,
- שמים בכוס שוקולד לבן עם שמן ושמנת מתוקה וממיסים לעיסה אחידה
- שמים כף קורנפלקס בפנים ומערבבים
- מוציאים את הארטיקים מהמקפיא וטובלים בתוך הכוס עם השוקולד והחלב
- מניחים בחזרה על נייר או על התבנית מפזרים קורנפקלס מעל ומחזירים למקפיא לעוד שעה
- מוציאים ונהנים מכל ביס. קיץ קריר וטעים!