לילה לפני, בקערת מיקסר מכניסים את הקמח, שמן, מלח, חומץ ומים ומערבבים במיקסר
מערבבים עד שמתקבל בצק אחיד
מחלקים את הבצק ל-10 כדורים
יוצקים שמן לקערה ומניחים את הכדורים בקערה
נותנים לכדורים לשחות בתוך השמן
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה
תכינו מראש את המלית שאתם אוהבים ותשימו בצד כדי שתוכלו להכין את הבורקס
למחרת, מוציאים מהמקרר ועל גבי משטח עבודה פותחים כל כדור בצק
כשאני אומרת לפתוח, תמתחו עם הידיים בזמן הפתיחה את הבצק
הבצק עם שמן והוא נמתח לצדדים בקלות.
גם אם הוא יקרע, לא קרה כלום. תמתחו את הבצק שיהיה דק דק