מתכון לבראוניז שוקולד עם חמאת בוטנים
סוויט דולי
מתכון לבראוניז שוקולד עם חמאת בוטנים מטריף בטעמו
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 30 minutes mins
Total Time 40 minutes mins
Course מתכונים לעוגות שוקולד
Cuisine מטבח ישראלי
- 2 ביצים
- 1 כוס סוכר חום
- 200 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם חמאה
- 250 מל שמנת מתוקה
- 1 כוס קמח תופח
- 1 כוס חמאת בוטנים
לחמם תנור ל -180 מעלות
ביצים וסוכר מערבבים היטב ביחד
את השוקולד והחמאה להמיס במיקרו ולערבב עד לקבלת עיסה חלקה
להוסיף השוקולד המומס לביצים ולערבב.
להוסיף את השמנת המתוקה לתערובת ולערבב
להוסיף את הקמח ולערבב בשתיים שלוש פעמים. לשמן תבנית וליצוק הבלילה פנימה.
את חמאת הבוטנים יש להכניס לשקית זילוף ולהזריק לתוך העיסה במרווחים שווים.
לכסות את חמאת הבוטנים עם הבלילה
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות כשלושים דקות
אחרי שמוציאים מהתנור והבראוניז מתקרר, מפזרים אבקת סוכר
כן כן בליעיןהרעחמסהחמסהשוםבצלשמןזיתופלפל – הבראוניז הזה הורס!
Keyword מתכון לבראוניז שוקולד עם חמאת בוטנים