מוציאים את הבשר מהמקרר, משאירים בטמפרטורת החדר כחצי שעה לפני העבודה
בינתיים מכינים את הירקות. קולפים את הגזרים, חותכים לפרוסות, את תפוחי האדמה חותכים לחצאים, את הבצל חותכים לרבעים.
מורחים את הבשר בשמן זית ומעסים אותו עם המלח והפלפל השחור
מחממים תנור לחום של 250 או 270 מעלות, הכי חם וכשהתנור חם מכניסים את הבשר על רשת. מתחת לבשר יש להניח רוסטר או תבנית שיאספו את הנוזלים.
נותנים לבשר רבע שעה מכת חום בתנור.
מוציאים את הבשר מהתנור.
מפזרים על תחתית הרוסטר עשבי תיבול ומניחים על עשבי התיבול את הבשר
מפזרים מסביב את כל הירקות וגם את עלי הסלרי
מפזרים את שיני השום וראש שום שמים בין הירקות
יוצקים מסביב את הסילן, סויה, דבש
מפזרים עוד קצת מלח ופלפל שחור מסביב על הירקות
יוצקים מים רותחים בזהירות עד שהמים יכסו שלושת רבעי מהתבנית
לתנור שחומם מראש ל - 140 מעלות מכניסים את הבשר לשלוש שעות
אחרי שלוש שעות הבשר יוצא רך, עסיסי, ונימוח בפה.