Go Back Email Link
מתכון לבשר מפורק שמכינים בבית

מתכון לבשר מפורק שמכינים בבית

סוויט דולי
מתכון לבשר מפורק שמכינים בבית בשר חוטים נהדר
Prep Time 30 minutes
Cook Time 3 hours
Total Time 3 hours 30 minutes
Course מתכונים לבשר ועוף
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 500 גרם בשר צלי מספר 5
  • 1 בצל
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כף פפריקה אדומה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף רוטב סויה
  • 5 שיני שום
  • 3 כוסות מים

Instructions
 

  • יוצקים שמן למחבת מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
  • מטגנים עד קבלת שחום בהיר
  • שמים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
  • כשהבשר משנה צבעו למטה הופכים כל קוביה ומטגנים היטב על הבצל
  • ממשיכים לטגן את הקוביות בשר עם הבצל כמה דקות
  • מוסיפים את התבלינים על הבשר
  • פפריקה, מלח, פלפל, פרוסות שיני שום
  • יוצקים מים על הבשר והתבלינים, מערבבים מעט את הסיר
  • מביאים את הסיר לרתיחה, כשהתבשיל רותח מנמיכים את האש
  • מנמיכים לאש חלשה, מכסים את הסיר ומבשלים כשלוש שעות לאט לאט עד שהבשר מוכן
  • מדי פעם בודקים שהמים לא נגמרו
  • כשהבשר רך, מפוררים את הבשר עם שני מזלגות ומגישים לשולחן
  • אפשר לשים על לחמניה, אפשר עם אורז, הכל טעים! בתאבון
Keyword מתכון לבשר מפורק שמכינים בבית