יוצקים שמן למחבת מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
מטגנים עד קבלת שחום בהיר
שמים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
כשהבשר משנה צבעו למטה הופכים כל קוביה ומטגנים היטב על הבצל
ממשיכים לטגן את הקוביות בשר עם הבצל כמה דקות
מוסיפים את התבלינים על הבשר
פפריקה, מלח, פלפל, פרוסות שיני שום
יוצקים מים על הבשר והתבלינים, מערבבים מעט את הסיר
מביאים את הסיר לרתיחה, כשהתבשיל רותח מנמיכים את האש
מנמיכים לאש חלשה, מכסים את הסיר ומבשלים כשלוש שעות לאט לאט עד שהבשר מוכן
מדי פעם בודקים שהמים לא נגמרו
כשהבשר רך, מפוררים את הבשר עם שני מזלגות ומגישים לשולחן
אפשר לשים על לחמניה, אפשר עם אורז, הכל טעים! בתאבון