יוצקים שמן למחבת מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
מאדים את הבצל דקות ארוכות עד שהוא משחים
מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
עד שהבשר משחים ומשנה את צבעו
הופכים את הבשר לצד השני ומטגנים היטב מהצד השני עד לקבלת גוון שחום
לא לפחד ולטגן את הבשר היטב
מפזרים את התבלינים על הבשר
פפריקה, מלח, פלפל, סויה, פרוסות שיני שום
יוצקים מים על הבשר והתבלינים, מנענעים את הסיר שכל המים יכסו את הבשר
מביאים את הסיר לרתיחה, כשהתבשיל רותח מנמיכים את האש
מנמיכים לאש חלשה, מכסים את הסיר ומבשלים כשלוש שעות לאט לאט עד שהבשר מוכן
מדי פעם בודקים שהמים לא נגמרו, כשהרוטב מצומצם והבשר רך, מכבים את האש. בתיאבון!