לילה לפני, משרים את השעועית, החיטה והגריסים במים כל הלילה, לפני ההכנה מסננים את המים
תוציאו את הביצים מהמקרר ותשימו בצד שלא יהיו קרות
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים בצל חתוך ומבשלים לאט לאט לאט לאט
מטגנים את הבצל עד שהוא הופך צבעו לשחום
כשהבצל משחים מוסיפים מים לסיר ומביאים לרתיחה, כשהמים רותחים מנמיכים את האש
מוסיפים את כל התבלינים מערבבים ומתחילים להכניס את הדברים לסיר
שכבה ראשונה בשר, עליה נניח את תפוחי האדמה, נפזר מסביב חיטה וגריסים
תוסיפו את הערמונים ואת ראש השום השלם תניחו בסיר
מוסייפים מים שיכסו את כל המצרכים
מביאים את הסיר שוב לרתיחה ואחרי הרתיחה מנמיכים את האש
מבשלים עוד כשעה על אש נמוכה ובשלב הזה מוסיפים את הביצים לסיר
מכסים את הסיר ומעבירים לתנור ל- 100 מעלות כל הלילה
אפשר גם על כיריים אינדוקציה על מספר 2 כל הלילה
אם הסיר על הכיריים, תעטפו אותו היטב והריח שיהיה לכם בלילה בבית - הללויה!
תבדקו פעם או פעמיים כשהסיר אם צריך להוסיף מים לסיר ובבוקר יהיה לכם סיר מהחלומות!