מרתיחים מים, כשהמים רותחים מכניסים פנימה את המקרוני ומבשלים חצי בישול, שהמקרוני יהיו קצת קשים
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל עד לגוון שחום
כשהבצל שחום, מוסיפים את העוף ומטגנים אותו
אחרי מספר דקות הופכים את העוף ומטגנים מהצד השני
כשהעוף מטוגן מוציאים מהסיר ומעבירים בינתיים לצלחת
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות ומניחים על הבצל המטוגן
מטגנים את תפוחי האדמה, הופכים משני הצדדים
מוסיפים כוס מים ומבשלים, נותנים למים עם הבצל לשנות צבעם לחום
מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה, גריל עוף, את כל התבלינים
נותנים למים לרתוח ומתחילים למלא את הסיר
מוסיפים חצי מכמות המקרוני על תפוחי האדמה
מחזירים את העוף לסיר ומניחים על המקרוני
מכסים מעל עם יתר המקרוני
מפזרים שיני שום על המקרוני, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש, מניחים נייר אפייה ועליו צלחת כדי לשמור על המקרוני במקום
מחממים תנור ל-100 מעלות ומעבירים את הסיר ללילה לתנור
למחרת בבוקר, הופכים את הסיר ונהנים מהתבשיל. הוא נהדר!