מתכון לחמין מקרוני עם עוף זהו סיר של הפתעות. החורף הזה אחרי שניסיתי את כל סוגי החמין החלטתי לנסות גם את החמין עם המקרוני והעוף. בדרך כלל החמין הרגיל אני יודעת כמה זמן הוא צריך, איך מתנהגים איתו, החמין המקרוני הכנתי בפףעם הראשונה והילדים מאד אהבו. הטעמים מתערבבים, המקרוני סופג את טעמי העוף – יוצא משובח!
הכנתי לכם סרטון שתוכלו לראות שלב אחרי שלב איך מכינים
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
יש למעלה סרטון שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי אבל בואו גם תראו כמה קל להכין, מטגנים בצל, מטגנים עוף מעבירים את העוף לצלחת ומטגנים פרוסות תפוחי אדמה שהם יהיו הבסיס של הסיר שלנו.

על תפוחי האדמה מניחים מחצית מכמות המקרוני, שכבת עוף ועוד שכבת מקרוני

מפזרים שיני שום ומביאים לרתיחה,
המים עם התבלינים יתחילו לצבוע את המקרוני שלנו בצבעים וטעמים
כדי ששום דבר לא יזוז בסיר
כיסיתי את כל המבנה מלמעלה עם נייר אפייה וצלחת
והשוס הוא כמובן שאתם מגישים לשולחן
אתם הופכים את הסיר – ותראו איזה יופי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן68– מתכונים לווטצ'אפ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לעוף? בבקשה
מתכונים לעוף
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
השעות הרבות שרפו לי בהחלט את שכבת תפוחי האדמה
אבל תאמינו לי שהחמין עוף יצא נהדר
מתכון לחמין מקרוני עם עוף
מתכון לחמין מקרוני עם עוף
סוויט דוליIngredients
- 6 כפות שמן
- 2 בצל
- 4 כרעיים עוף
- 3 תפוחי אדמה
- 2 כוסות מים
- 1 כף מלח
- 1 כף פלפל שחור
- 1 כף פפריקה אדומה
- 1 כף גריל עוף
- 500 גרם מקרוני
- 10 שיני שום מקולפות
Instructions
- מרתיחים מים, כשהמים רותחים מכניסים פנימה את המקרוני ומבשלים חצי בישול, שהמקרוני יהיו קצת קשים
- יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל עד לגוון שחום
- כשהבצל שחום, מוסיפים את העוף ומטגנים אותו
- אחרי מספר דקות הופכים את העוף ומטגנים מהצד השני
- כשהעוף מטוגן מוציאים מהסיר ומעבירים בינתיים לצלחת
- חותכים תפוחי אדמה לפרוסות ומניחים על הבצל המטוגן
- מטגנים את תפוחי האדמה, הופכים משני הצדדים
- מוסיפים כוס מים ומבשלים, נותנים למים עם הבצל לשנות צבעם לחום
- מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה, גריל עוף, את כל התבלינים
- נותנים למים לרתוח ומתחילים למלא את הסיר
- מוסיפים חצי מכמות המקרוני על תפוחי האדמה
- מחזירים את העוף לסיר ומניחים על המקרוני
- מכסים מעל עם יתר המקרוני
- מפזרים שיני שום על המקרוני, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש, מניחים נייר אפייה ועליו צלחת כדי לשמור על המקרוני במקום
- מחממים תנור ל-100 מעלות ומעבירים את הסיר ללילה לתנור
- למחרת בבוקר, הופכים את הסיר ונהנים מהתבשיל. הוא נהדר!