משרים את כל הקטניות לילה לפני במים
בבוקר, שופכים את המים ושמים את הקטניות במים עד שמתחילים להשתמש בהם
יוצקים שמן לסיר, קוצצים את הבצל ומטגנים אותו לאט לאט עד לגוון שחום
כשהבצל שחום מוסיפים מים לסיר ומביאים לרתיחה
נותנים למים להתבשל מספר דקות עד שהמים הופכים לחומים
מוסיפים את המלח, פלפל שחור ותבלין גריל עוף, שום ומבשלים דקה או שנתיים
מוסיפים את הבשר לסיר
יתכן ויהיה לכם קצף בגלל הבשר, עם כף תוציאו את הקצף ותנמיכו את האש
מוסיפים את הקטניות לסיר ומביאים לרתיחה
אחרי שהמים רתחו, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ונותנים לו לעמוד ולהתבשל לאט לאט
מעבירים לתנור או לפלטה ונותנים לסיר להתבשל לאט לאט עד שבת. בתאבון.