שמים הביצים בקערה, טורפים ומוסיפים חלה, חלב, שמנת מתוקה, סוכר וקינמון ומערבבים.
טורפים היטב הכל עד שמתקבלת עיסה אחידה.
מפוררים את החלה ושמים בתוך הבלילה ומערבבים היטב
משמנים תבנית עם שכבה עבה של חמאה ואת החמאה חותכים לקוביות ומפזרים בתחתית התבנית.
מעבירים את הבלילה לתבנית.
מערבבים את התפוחים עם הסוכר והקינמון, מפזרים מעל העיסה ומערבבים הכל ביחד.
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה-שעה וחצי כדי שהטעמים יספגו.
מחממים תנורל-180 מעלות, מוציאים מהמקרר ואופים את הקסם הזה בערך ארבעים דקות.
זה תופח, זה ממלא את הבית בריחות למות!
טוב נו, לא למות אבל אנשים נמשכים כמו מגנט למטבח
לחם הפודינג תופח שזה נהדר! בודקים עם קיסם שהבתוכו יבש ומוציאים.
אבקת סוכר למעלה ולמכורים האמיתים סירופ מייפל בעת ההגשה.
תוסיפו גלידה ליד ועם כל ביס כשהוא חם והפה נשרף נהנים מיליונים!