מתכון ללחם פודינג עם תפוחים איך מכינים תוכלו לראות בסרטון כאן
ממש בימים הראשונים של פרסום האתר שלי העלתי מתכון
מתכון לפרנץ' טוסט אפוי מאפה הורס!
הכותרת היתה: נשארה לכם חלה משבת?
חמש דקות עבודה (תשאירו במקרר לכמה שעות) ויש לכם מאפה פרנץ’ טוסט קראנצ’י,
ריחני ומשגע שאוכלים חם חם מהתנור עם הרבה סירופ מייפל.
את ההשראה למתכון קבלתי בשיטוטי בפינטרסט כי האמריקאים מתים על הקינוח הזה, למרות שזהו קינוח אנגלי.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
לאור בקשתכם, נפתחה קבוצת ווטצאפ מיוחדת לדילים ומבצעי מכירות בלעדיים.
רוצים להצטרף? לוחצים כאן2- סוויט של מוצרים
המתכון קצר הצלחה רבה והאמת די שכחתי ממנו.
השבוע נשארה חלה עם צימוקים על השיש.
אני הסתכלתי עליה, היא הסתכלה עלי והיה לי ברור מה אני הולכת לעשות איתה.
אני הולכת להכין לחם פודינג והפעם עם תפוחים!
אז איך מכינים לחם פודינג עם תפוחים?
שמים בקערה את כל החומרים הרטובים, מערבבים
חותכים חתיכות מהחלה ומכניסים לקערה

מפזרים מעל את התפוחים

שהלחם יספוג את הטעמים
ומכניסים לתנור

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו74 כאן- מתכונים לווטצא'פ
בינתיים הבית מתמלא בריחות
יותר טוב מכל בושם שבעולם!
כשהפלא יוצא מהתנור, מפזרים אבקת סוכר
או יוצקים סירופ מייפל
ואומרים – בלי שום קשר לפסח – דיינו!

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

עוד מתכונים טעימים לפנקייקים לשבת בבוקר בבקשה
מתכון לפנקייק
מוזמנים לקהילת האוכל הטעימה שלנו בפייס
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מחפשים קופסאות איחסון מושלמות?
מתכון ללחם פודינג עם תפוחים
מתכון ללחם פודינג עם תפוחים
סוויט דוליIngredients
- חצי חלה מפוררת
- 6 ביצים
- 1 וחצי כוס חלב
- 250 מל שמנת מתוקה
- חצי כוס סוכר חום
- 1 כפית קינמון טחון
- 50 גרם חמאה
- 1 כוס צימוקים בהירים
- 2 תפוחים חתוכים
לפזר על התפוחים
- 2 כפות סוכר חום
- 1 כפית קינמון
Instructions
- שמים הביצים בקערה, טורפים ומוסיפים חלה, חלב, שמנת מתוקה, סוכר וקינמון ומערבבים.
- טורפים היטב הכל עד שמתקבלת עיסה אחידה.
- מפוררים את החלה ושמים בתוך הבלילה ומערבבים היטב
- משמנים תבנית עם שכבה עבה של חמאה ואת החמאה חותכים לקוביות ומפזרים בתחתית התבנית.
- מעבירים את הבלילה לתבנית.
- מערבבים את התפוחים עם הסוכר והקינמון, מפזרים מעל העיסה ומערבבים הכל ביחד.
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה-שעה וחצי כדי שהטעמים יספגו.
- מחממים תנורל-180 מעלות, מוציאים מהמקרר ואופים את הקסם הזה בערך ארבעים דקות.
- זה תופח, זה ממלא את הבית בריחות למות!
- טוב נו, לא למות אבל אנשים נמשכים כמו מגנט למטבח
- לחם הפודינג תופח שזה נהדר! בודקים עם קיסם שהבתוכו יבש ומוציאים.
- אבקת סוכר למעלה ולמכורים האמיתים סירופ מייפל בעת ההגשה.
- תוסיפו גלידה ליד ועם כל ביס כשהוא חם והפה נשרף נהנים מיליונים!

