שמים בקערת מיקסר את הקמח, שמרים, סוכר ומלח ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את השמרים ומערבבים
מוסיפים את השמן ומערבבים
מוסיפים את המים ונותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות
אחרי עשר דקות הבצק נתלה על הוו לישה והבצק רך מאד
מכסים את תבנית המיקסר עם ניילון נצמד ומשאירים להתפחה של שעה
אחרי שעה, מורידים את הניילון מוציאים את האוויר
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ולשים את הבצק
לשים אותו להוצאת האוויר
בינתיים משמנים תבנית קסטן
מפזרים על התבנית בנדיבות שיבולת שועל
מעבירים את הבצק לתבנית מכסים במגבת מטבח ונותנים לו עוד חצי שעה התפחה
אם הבצק תפח ועבר את שפת התבנית, תוציאו מהבצק שבתבנית כי הבצק בתבנית זקוק לעוד מקום לתפיחה
אפשר לאפות את הבצק הזה בתבנית אחרת
אחרי כחצי שעה, מכסים את התבנית קסטן שלנו ומכניסים לתנור שחומם ל - 200 מעלות
אופים כ-30 דקות את הלחם
מוציאים מהתנור, מקררים ופותחים את התבנית ואומרים - ואו! בדיוק כמו שאני אמרתי(: תהנו!