מחממים בסיר קטן חמאה, חלב, מייפל - לא מרתיחים
כשהכל נמס, בודקים את הבלילה עם האצבע, שזה יהיה בטמפרטורת גוף
מוסיפים את השמרים ומערבבים לבלילה אחידה, שהשמרים ימסו בתוך הבלילה
מוסיפים לתערובת מלח ומערבבים
את הקמח שמים במיקסר ומוסיפים לו את התערובת
ומערבבים את כל התערובת עד לקבלת בצק כעשר דקות
אחרי שהבצק מוכן, מעבירים לקערה
נותנים לבצק לתפוח עוד כארבעים דקות
מקמחים משטח עבודה ומכינים כדורים מהבצק
כל כדור בצק מרדדים עם מערוך חלק, ומרדדים עם מערוך עם החורים
ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה
בכל תבנית יהיו כחמש עד שש לחמים
לתנור שחומם מראש ל - 250 מעלות מכניסים את הלחמים לאפייה
אופים 3-4 דקות, הם לא אמורים להיות שחומים
מוציאים מהתנור ונותנים להם להתקרר