שוטפים את הלימונים היטב ופורסים אותם לפרוסות
מוציאים את הגרעינים מהפרוסות רצוי עם מזלגות
מכינים את הצנצנת של הלימונים וחייבים לעקר אותה, כדי שהלימונים ישמרו.
וגם חשוב - כמה שפחות לגעת בלימון עם היידים
מערבבים בקערית את המלח עם הפפריקה.
שמים בתחתית הצנצנת מעט שמן זית.
טובלים פרוסת לימון במלח עם הפפריקה, הופכים לצד השני, מנערים ומכניסים לצנצנת
יש לנער היטב את הלימון לפני ששמים בצנצנת.
טובלים את הפרוסות ושמים אחת על גבי השניה בתוך הצנצנת.
כשהצנצנת מלאה, דוחסים את הלימונים, אם צריך מוסיפים עוד
בזמן הדחיסה תנו ללימונים להגיר מיץ לימון
לכסות עם שמן זית
סוגרים את הצנצנת ושמים על החלון או על השיש לפחות לשלושה ימים, אני השארתי חמישה ויצאו משובחים!
כשהלימונים מוכנים, מוסיפים שיני שום וטוחנים הכל ביחד ויש לכם ממרח לימון כבוש חלום!