מקלפים את תפוחי האדמה, הבטטה והחציל ופורסים לפרוסות
מטגנים את תפוחי האדמה ושמים בצד, מטגנים את הבטטה וגם שמים בצד
מטגנת את החצילים משני הצדדים ומעבירה לצלחת לנפרדת
יוצקים מעט שמן על הסיר ומפזרים בתחתית את תפוחי האדמה
מסביב לסיר יוצרים חומה של תפוחי אדמה ובטטה בצבעוניות
מערבבים את האורז עם קצת שמן וכל התבלינים
מפזרים אורז על השכבה הראשונה, מוסיפים שכבת חצילים על האורז
שוב שכבת אורז וככה ממלאים את כל הסיר
מפזרים שיני שום על כל התערובת
להדק את האורז לתוך הסיר בשכבה האחרונה
יוצקים מים רותחים מסביב, טועמים אם חסר מלח או פלפל ומשפרים טעמים
מניחים על הסיר צלחת כדי שהאוכל לא יזוז ומביאים לרתיחה
לאחר שהסיר רתח מנמיכים את האש ומבשלים כשעה שעה וחצי
אתם תהנו מכל ביס!