שמים את האורז להשרייה כחצי שעה בסיר עם מים
מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות
מקלפים את החציל ופורסים לפרוסות
יוצקים שמן לסוטאז' ומטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד לקבלת גוון שחום
הופכים ומטגנים גם מהצד השני
מעבירים לנייר סופג
מטגנים את פרוסות החצילים עד לקבלת גוון שחום
חותכים את הבצל מוסיפים שמן לסיר ומטגנים את הבצל היטב
מניחים את העוף על גבי הבצל ומטגנים היטב משני הצדדים
כשהעוף מוכן, מוציאים ומניחים על גבי הבצל את פרוסות תפוחי האדמה
על תפוחי האדמה שמים את העוף
על העוף שמים פרוסות חצילים ואת שאריות פרוסות תפוחי האדמה
קוצצים שיני שום ומוסיפים לאורז
מרוקנים את המים מהסיר ומתבלים בכל התבלינים מלח, פלפל, פפריקה וכורכוום מערבבים הכל ביחד
מכסים את הסיר שלנו עם האורז
לא לפחד להדק היטב עם הידיים את האורז לעוף שתהייה לנו מיקשה אחידה
מוסיפים את המים לתבשיל ומביאים לרתיחה
עם מזלג מחוררים את האורז כדי שהמים והאדים יוכלו להגיע לכל המקומות
לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ונותנים לתבשיל שלנו להתבשל
לאט לאט לאט על אש נמוכה כשלוש שעות
אחרי שלוש שעות תנו לתבשיל כמה דקות להתקרר קחו צלחת ענקית והופ להפוך את הסיר
ואי ואי כמה שאתם תהנו. בתיאבון!