מקלפים את הירקות וחותכים את הדלעת, הגזר והבטטה לקוביות.
שמים הכל בסיר, מוסיפים את שיני השום
יוצקים מים עד גובה הירקות ומוסיפים את התבלינים.
הכורכום נותן למרק טעם נהדר אבל אם אתם לא משתגעים על כורכום,אני ממליצה על חצי כפית בלבד.
כאמור כל המצרכים בסיר מדליקים את האש ומביאים לרתיחה
לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה ארבעים דקות עד שכל הירקות רכים.
הכי קל להכניס מיקסר מוט לסיר ולטחון הכל ביחד עם המים
מגישים את המרק חם, מפזרים מעל קוביות גבינה נותנים להם להינמס מעט ואתם פשוט נהנים.
חורף נעים אהובות ואהובים!