יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל מטגנים קלות
חותכים 2 סלקים לקוביות ו מוסיפים לקוביות הבצל ומטגנים
מוסיפים מלח ופלפל שחור
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, לאחר הרתיחה מנמיכים את האש
מוסיפים את הסלרי למרק ומבשלים את המרק כרבע שעה לספיגת הטעמים
אחרי כרבע שעה, מוסיפים את הקובה לתוך המרק
מבשלים כעשר דקות, מגרדים את הסלק השלישי על פומפיה
מוסיפים את הסוכר ומיץ הלימון ומערבבים
מערבבים הכל ביחד, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש
מבשלים כעשרים דקות על אש נמוכה והמרק שלכם מוכן!
הצבע מרהיב, הטעם מופלא, שיהיה לכם בתיאבון.