Go Back Email Link
מתכון לניוקי ללא גלוטן

מתכון לניוקי ללא גלוטן

סוויט דולי
מתכון לניוקי ללא גלוטן כשר לפסח שמכינים בעשרים דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Course מתכונים צמחוניים
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 5 תפוחי אדמה
  • רבע כפית מלח
  • 1 חלמון
  • 1 כוס קורנפלור

Instructions
 

  • מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם עד שהם רכים
  • מכניסים מזלג לבדוק שהם רכים ואם כן מכבים את האש
  • מסננים את המים
  • בינתיים שמים על האש סיר ומביאים לרתיחה, זה לבשל את הניוקי
  • מועכים את תפוחי האדמה עם המלח, מועכים עם מועך של פירה או מסננת מיוחדת
  • מערבבים קצת שתפוחי האדמה יתקררו לפני שמוסיפים את החלמון
  • מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים הכל לעיסה אחידה
  • מפזרים קורנפלור על משטח העבודה ולוקחים כדור ומרדדים לנחש ארוך
  • כשהנחש שלנו ארוך, חותכים לחתיכות קטנות
  • לסיר עם המים הרותחים מכניסים את הניוקי ומבשלים עד שהם צפים
  • עם כף מחוררת מוציאים את הניוקי ומעבירים לקערה
  • זהו. הניוקי שלכם מוכן, אפשר להוסיף רטבים או להוסיף לכל תבשיל שתרצו. בתיאבון.
Keyword מתכון לניוקי ללא גלוטן