מתכון לניוקי ללא גלוטן, כשר לפסח שמכינים בעשרים דקות. ניוקי רך רך וטעים טעים שמכינים ממש בקלות, אבל הנה כמה כללים כדי שהניוקי שלכם יהיה מושלם.
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
פירסמתי את המתכון תבשיל חגיגי גולש בקר עם ניוקי ומיד שאלו אותי איך מכינים ניוקי שהוא גם כשר לפסח שיתאים גם לפסח. אז היידה בבקשה בואו תראו איך מכינים.
כמה כללים חשובים לגבי ההכנה.
מבשלים תפוחי אדמה כמו לפירה. בודקים שהם ממש רכים ומסננים היטב את המים. אני מעכתי את תפוחי האדמה עם מסננת כזו מיוחדת שיש לי אבל אתם יכולים למעוך עם מועך פירה רגיל, אבל חשוב למעוך את תפוחי האדמה כשהם חמים, כדי שלא יהיו גושים בתפוחי האדמה. הם חייבים להיות במחית אחידה. אחרי שיש לנו פירה, תנו לתפוחי האדמה להתקרר מעט כי אנחנו מוסיפים חלמון לתפוחי האדמה. מוסיפים את החלמון ואת הקורנפלור ומערבבים למחית אחידה. שלושת רבעי כוס, תערבבו ואם עדיין מדביק לכם בידיים ת

הניוקי עשוי בתפוחי אדמה מקורנפלור ולכן חשוב הכמות של הקורנפלור.
מכיוון שיש גדלים שונים של תפוחי אדמה, אני מציעה שתתחילו עם שלושת רבעי כוס של קורנפלור ואם הבצק עדיין דביק תוסיפו עוד קמח. עם הידיים לשים את המחית לבצק אחיד.
ככה נראה הסיר שלי בעת הלישה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תפזרו קורנפלור על משטח העבודה זה יעזור לכם, לגלגלו ותצרו נחש ארוך

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
ככה נראה נחש הניוקי שלנו לפני שנחתוך ממנו חתיכות קטנות

חותכים את הניוקי שלנו לחתיכות קטנות ומעבירים מיד לסיר שהמים רותחים בו

רק כשהניוקי צפים, מוציאים מהמים ומעבירים לקערה

גם עם שמן זית וקצת פלפל שחור גרוס מעל הם היו נהדרים.
אפשר להכין עם כל רוטב כמובן
הניוקי שלנו טוב ביום ההכנה, אם אתם רוצים לשמור אותו, תצפו אותו בשמן ולקופסה סגורה, לא לשמור יותר מיום.
עם רוטב הוא ישמר יותר מיום


מבצע תחתיות לסירים ומחזיק מפיות ממתכת
מחפשים עוד מתכונים לפסח? בבקשה
מתכונים לפסח
מתכון לניוקי ללא גלוטן

מתכון לניוקי ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 5 תפוחי אדמה
- רבע כפית מלח
- 1 חלמון
- 1 כוס קורנפלור
Instructions
- מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם עד שהם רכים
- מכניסים מזלג לבדוק שהם רכים ואם כן מכבים את האש
- מסננים את המים
- בינתיים שמים על האש סיר ומביאים לרתיחה, זה לבשל את הניוקי
- מועכים את תפוחי האדמה עם המלח, מועכים עם מועך של פירה או מסננת מיוחדת
- מערבבים קצת שתפוחי האדמה יתקררו לפני שמוסיפים את החלמון
- מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים הכל לעיסה אחידה
- מפזרים קורנפלור על משטח העבודה ולוקחים כדור ומרדדים לנחש ארוך
- כשהנחש שלנו ארוך, חותכים לחתיכות קטנות
- לסיר עם המים הרותחים מכניסים את הניוקי ומבשלים עד שהם צפים
- עם כף מחוררת מוציאים את הניוקי ומעבירים לקערה
- זהו. הניוקי שלכם מוכן, אפשר להוסיף רטבים או להוסיף לכל תבשיל שתרצו. בתיאבון.
מה הכמות המתקבלת? האם מספיק למשפחה?
בסוף יהיו לך כ-20 יחידות, אני לא יודעת מה גודל המשפחה שלך אבל לפי מספר היחידות תוכלי לדעת. אם צריך תכפילי כמויות. חג שמח!