בקערת מיקסר שמים את הקמח, מוסיפים סוכר ומערבבים
מוסיפים את המלח ומערבבים.
יוצרים גומה, שמים באמצע הגומה את הביצים, נטורינה, ברנדי
מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה,
מערבבים הכל ביחד כמה דקות ואז מוסיפים את המים.
נותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות עד שהבצק רך ונעים.
משמנים קערה, שמים את הבצק בתוכו, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו.
בינתיים, גוזרים נייר אפייה לריבועים עליהן יונחו הסופגניות.
כשהבצק תפח, מקמחים משטח עבודה, מוציאים את הבצק ולשים אותו פעם נוספת
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומרדדים
קורצים עיגולים עם קורצן
מסמנים באמצע העיגול עיגול קטן יותר בו נשים את הריבה
את העיגול הקטן מסמנים עם שמן
חורצים פסים לאורך הסופגניה מהעיגול המשומן
לאחר שחרצנו פסים, עם האצבעות סוגרים את הפינות
כל סופגניה מניחים על נייר אפייה
שמים להתפחה נוספת של חצי שעה
מחממים שמן שיהיה חם
בודקים אם השמן חם עם ידית של כף מעץ.
שמים את הידית בסיר ואם יש בועות מסביב לכף סימן שהשמן מוכן.
שמים סופגניה בתוך השמן עם הנייר ומטגנים.
הנייר נפרד מהסופגניה בזמן הטיגון ועם מלקחיים להוציא את הנייר מהשמן
אחרי מספר דקות הופכים, ומטגנים עד שהסופגניה משחימה.
מוציאים מהאש, מפזרים אבקת סוכר, באמצע מקשטים בריבה
יש לכם סופגניה בצורת פרח מושלמת!