Go Back Email Link
מתכון לסופגניות גבינה אפויות לחנוכה

מתכון לסופגניות גבינה אפויות לחנוכה

סוויט דולי
השילוב של מאפינס וסופגניה לכבוד חנוכה, סופגניות גבינה אפויות בתנור
Prep Time 40 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכון לסופגניות גבינה אפויות לחנוכה
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 2 ביצים
  • 250 גרם גבינה מוצקה כמו ריקוטה או כנען/טיב טעם
  • חצי כוס סוכר או סוכר חום
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1 כוס קמח תופח או קמח רגיל בתוספת 2 כפיות אבקת אפיה
  • אבקת סוכר לפיזור על הסופגניות.

לגירסה ללא גלוטן

  • יש להחליף את כמות הקמח – בקמח קונדיטור

Instructions
 

  • מערבבים את הגבינה, הביצים הסוכר והקינמון לבלילה אחידה ובסוף מוסיפים את הקמח.
  • מסדרים מנג'טים בתוך תבנית קאפקייס,
  • מרטיבים את הידיים, לוקחים כדור ושמים בתוך מנג'ט הנייר.
  • אפשר גם להכין כדורים ולהניח על נייר אפיה משומן אחד ליד השני.
    אם אתם בוחרים את האפשרות הזו יש להשאיר רווח בין הסופגניות.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות לעשרים דקות עד חצי שעה.
    הטעם שלהן בדיוק כמו מאפינס(:
  • חנוכה טעים!
Keyword סופגניות