מתכון לסופגניות גבינה אפויות לחנוכה
סוויט דולי
השילוב של מאפינס וסופגניה לכבוד חנוכה, סופגניות גבינה אפויות בתנור
Prep Time 40 minutes mins
Total Time 40 minutes mins
Course מתכון לסופגניות גבינה אפויות לחנוכה
Cuisine בישול ישראלי
- 2 ביצים
- 250 גרם גבינה מוצקה כמו ריקוטה או כנען/טיב טעם
- חצי כוס סוכר או סוכר חום
- 1/4 כוס שמן
- 1/4 כפית קינמון
- 1 כוס קמח תופח או קמח רגיל בתוספת 2 כפיות אבקת אפיה
- אבקת סוכר לפיזור על הסופגניות.
לגירסה ללא גלוטן
- יש להחליף את כמות הקמח – בקמח קונדיטור
מערבבים את הגבינה, הביצים הסוכר והקינמון לבלילה אחידה ובסוף מוסיפים את הקמח.
מסדרים מנג'טים בתוך תבנית קאפקייס,
מרטיבים את הידיים, לוקחים כדור ושמים בתוך מנג'ט הנייר.
אפשר גם להכין כדורים ולהניח על נייר אפיה משומן אחד ליד השני.אם אתם בוחרים את האפשרות הזו יש להשאיר רווח בין הסופגניות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות לעשרים דקות עד חצי שעה.הטעם שלהן בדיוק כמו מאפינס(: חנוכה טעים!