מתכון לסופגניות גבינה אפויות לחנוכה
סוויט דוליIngredients
- 2 ביצים
- 250 גרם גבינה מוצקה כמו ריקוטה או כנען/טיב טעם
- חצי כוס סוכר או סוכר חום
- 1/4 כוס שמן
- 1/4 כפית קינמון
- 1 כוס קמח תופח או קמח רגיל בתוספת 2 כפיות אבקת אפיה
- אבקת סוכר לפיזור על הסופגניות.
לגירסה ללא גלוטן
- יש להחליף את כמות הקמח – בקמח קונדיטור
Instructions
- מערבבים את הגבינה, הביצים הסוכר והקינמון לבלילה אחידה ובסוף מוסיפים את הקמח.
- מסדרים מנג'טים בתוך תבנית קאפקייס,
- מרטיבים את הידיים, לוקחים כדור ושמים בתוך מנג'ט הנייר.
- אפשר גם להכין כדורים ולהניח על נייר אפיה משומן אחד ליד השני.אם אתם בוחרים את האפשרות הזו יש להשאיר רווח בין הסופגניות.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות לעשרים דקות עד חצי שעה.הטעם שלהן בדיוק כמו מאפינס(:
- חנוכה טעים!
לכבוד חנוכה פירסמתי את המתכון לסופגנינות גבינה שלי – סופגניות גבינה מתוקות שמכינים בעשר דקות.
סופגנינות קטנות מתוקות ועגולות, מלאות בגבינה עם טיפת קינמון,
שאי אפשר להפסיק לאכול אותן. תתחילו להכין, תשימו שעון תראו פחות מעשר דקות להכין.
הסופגניות האלה כל כך טעימות שהן באמת נעלמות.
אגב, סרטון איך מכינים את הסופגניות אפשר לראות כאן – סרטון איך מכינים סופגניות גבינה מתוקות.
בדרך כלל מגיעה השאלה אפשר לאפות?
ואני שכבר מיומנת דווקא בסופגניות האלה לא תיארתי לעצמי שישאלו.
אז שאלו אם אפשר להכין סופגניות גבינה אפויות
ואני הלכתי להכין – והצליח.
הן יצאו כמו מאפינס.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 60 – מתכונים לווטצא'פ
אם אתם בענייני אפייה של דברים טעימים יש לכם גם – פנקייקים אפוים
ועוד מתכונים לחנוכה תמצאו כאן – מתכונים לחנוכה

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי בשתי צורות, אחת בתבניות מאפינס והשניה בצורת סופגניות.
על נייר אפיה ששימנתי, שיטחתי את הסופגניות ואפיתי.
שתי הצורות יצאו מהתנור מוצלחות.
בצורת הסופגניה קצת יותר יבשה, ובתוך המנג'ט חביבה לגמרי.
אני הוספתי גם רבע כוס שמן לעסיסיות.
אפשר להכין עם ילדים והילדים אצלנו פשוט חיסלו אותם.
וזה רעיון נהדר להכין עם הילדים!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לסופגניות גבינה אפויות לחנוכה
חומרים- לכ-20 סופגניות קטנות.
מה צריך בשביל מתכון לסופגניות גבינה אפויות לחנוכה?
2 ביצים
250 גרם גבינה מוצקה כמו ריקוטה או כנען/טיב טעם
חצי כוס סוכר / אפשר סוכר חום
רבע כפית קינמון
רבע כוס שמן
כוס קמח תופח או קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
אבקת סוכר לפיזור על הסופגניות.
לגירסה ללא גלוטן
יש להחליף את כמות הקמח – בקמח קונדיטור
איך מכינים מתכון לסופגניות גבינה אפויות לחנוכה?
מערבבים את הגבינה, הביצים הסוכר והקינמון לבלילה אחידה ובסוף מוסיפים את הקמח.
מסדרים מנג'טים בתוך תבנית קאפקייס,
מרטיבים את הידיים, לוקחים כדור ושמים בתוך מנג'ט הנייר.
אפשר גם להכין כדורים ולהניח על נייר אפיה משומן אחד ליד השני.
אם אתם בוחרים את האפשרות הזו יש להשאיר רווח בין הסופגניות.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות לעשרים דקות עד חצי שעה.
הטעם שלהן בדיוק כמו מאפינס(:
חנוכה טעים!
