מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
פנקייקים קטנים אפויים שמכינים בעשר דקות

פנקייקים קטנים אפויים שמכינים בדקות ומחסלים בשניות. כבר הדלקתם תנורים נכון?..

שתף
הדפסה
פנקייקים קטנים אפויים שמכינים בעשר דקות
מה צריך

1 ביצה
1 כוס חלב – לגירסת פרווה אפשר להשתמש בשמנת צמחית
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל +כפית אבקת אפיה

סוויט טיפ

אחרי שמכינים את תערובת הפנקייק תנו לה לנוח כעשר דקות.
מתיקות הפנקייק תלויה בחוש הטעם, אני הוספתי 2 כפות סוכר.
אם תרצו לאכול אותם בלי סירופ מייפל או שוקולד ממליצה להוסיף עוד סוכר כף או שתיים.
בזמן האפיה הפנקייקים מתנפחים אולם צונחים אחרי האפיה, זה לא פוגם בטעמם הנפלא.
הכמות מספיקה לכ-15 פנקייקים קטנים אפויים. 

מה צריך

1 ביצה
1 כוס חלב – לגירסת פרווה אפשר להשתמש בשמנת צמחית
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל +כפית אבקת אפיה

סוויט טיפ

אחרי שמכינים את תערובת הפנקייק תנו לה לנוח כעשר דקות.
מתיקות הפנקייק תלויה בחוש הטעם, אני הוספתי 2 כפות סוכר.
אם תרצו לאכול אותם בלי סירופ מייפל או שוקולד ממליצה להוסיף עוד סוכר כף או שתיים.
בזמן האפיה הפנקייקים מתנפחים אולם צונחים אחרי האפיה, זה לא פוגם בטעמם הנפלא.
הכמות מספיקה לכ-15 פנקייקים קטנים אפויים. 

פנקייקים קטנים אפויים שמכינים בעשר דקות

פנקייקים קטנים אפויים שמכינים בעשר דקות.
יושבים מול הטלוייזיה כשהסטודנט מכריז שהוא מת מרעב.
"נו אימוש לא תכיני לי איזה משהו טעים?"
"לא"
"מה פירוש לא??"
"לא פירושו שאין לי כח"
"אני לא מאמין! אני בא הבית אחרי שבוע שלא הייתי וככה את אומרת לי?"
"מהזה קשור? המקרר מלא אוכל, לך תקח מה שאתה רוצה"
"אין כלום במקרר"

אתם מכירים את זה נכון?
שהמקרר עוד שניה מקיא את עצמו לדעת והילדים אומרים שאין מה לאכול.
אני הפסקתי להתרגש אבל לנגן לנו על המצפון הם יודעים.

"אימוש יש לי רעיון פצצה. אולי תכיני לי את הפנקייקים ההורסים שלך?"
"מה פנקייקים עכשיו? השתגעת?"
"נו אימוש אל תהיי כזו"
לקח לו עוד עשר דקות לשכנע אותי והלכתי להכין לו פנקייקים.

בדרך קלטתי את מגש המאפינס שהכנתי את הלחמניות זיתים מהירות והחלטתי לעשות ניסוי.

פנקייקים קטנים אפויים.
תקשיבו חברימים – זה שוס!
פנקייקים קטנים אפויים שמכינים בעשר דקות וכרגיל מתחסלים בשניות.

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

מכינים תערובת לפנקייק, מדליקים תנור ונותנים לתערובת לנוח.
בינתיים, חותכים פירות, מוציאים שוקולד צ'יפס מהארון  ומתחילים בחגיגה.

שקופית1

לתבנית המאפינס מוזגים מעט מהתערובת ומקשטים עם הפירות

שקופית3

לחלק הוספתי נוטלה, חמוציות, חלק פיזרתי שוקולד צ'יפס

שקופית2

אופים בתנור בין 12 – 15 דקות ו-טא-דם!
יש לכם פנקייקים קטנים אפויים שמכינים בעשר דקות

שקופית10

אפשר לאכול פנקייקים קטנים אפויים עם סירופ מייפל, או נוטלה.

שקופית6

פנקייקים קטנים
רכים, מלאים בדברים שילדים אוהבים, פשוט נפלאים!

שקופית7

חלק אפיתי בתוך מנג'טים
שמקלפים אחרי שהתקררו
אבל לפני דעתי הם יותר טעימים כשאופים בתבנית.

 

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו21 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

עוד מתכונים לפנקייקים מכל הסוגים תמצאו כאן
מתכון לפנקייק

שקופית9

ואם אתם מחפשים מתכונים לפנקייקים טעימים אחרים בבקשה
מתכון לפנקייק ממולא  בשוקולד

או מתכון לשלוליות גבינה – המתכון ההורס לילדים קטנים

ובפינתנו "סוויט קבלי תמונות של הפנקייקים שאני הכנתי" – ווקשה:

פנקייקים אפויים

IMG_2504 IMG_2505

panckakes

 

ניתן להכין בנוסח פרווה:
הדר פלדמן הכינה עם קצפת ריץ'.

55

 

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

פנקייקים קטנים אפויים שמכינים בעשר דקות

 

סוויט טיפ
אחרי שמכינים את תערובת הפנקייק תנו לה לנוח כעשר דקות.
מתיקות הפנקייק תלויה בחוש הטעם, אני הוספתי 2 כפות סוכר.
אם תרצו לאכול אותם בלי סירופ מייפל או שוקולד ממליצה להוסיף עוד סוכר כף או שתיים.
בזמן האפיה הפנקייקים מתנפחים אולם צונחים אחרי האפיה, זה לא פוגם בטעמם הנפלא.
הכמות מספיקה לכ-15 פנקייקים קטנים אפויים. 

מה צריך לפנקייקים קטנים אפויים שמכינים בעשר דקות?

1 ביצה
1 כוס חלב – לגירסת פרווה אפשר להשתמש בשמנת צמחית
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל +כפית אבקת אפיה

גירסה לפסח:
משתמשים בקמח תופח כשר לפסח

איך מכינים פנקייקים קטנים אפויים שמכינים בעשר דקות?

שמים את כל החומרים הרטובים בקערה ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב.
אני ערבבתי את הכל בבלנדר מוט, אם אין לכם קערה ומזלג עובדים מצויין.
לאחר שהתערובת מוכנה לתת לה לעבוד כעשר דקות, בזמן הזה היא תהפך לסמיכה יותר.
משמנים תבנית מאפינס היטב עם ספריי שמן ויוצקים לתבנית מהבלילה.
לא למלא עד הסוף כי העיסה תופחת.
לקשט בפירות קצוצים, שוקולד צ'יפס, נוטלה, מה שבא לכם.
בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות מכניסים התבנית ואופים כ – 12-15 דקות.
הפנייקים מתנפחים בזמן האפיה, בעת הוצאתם מהתנור הם צונחים.
מעבירים סכין מסביב לפנקייק להפריד מהתבנית.
מגישים לשולחן חם עם סירופ מייפל, שוקולד וכל הטוב הזה – שלכם.
פנקייקים קטנים אפויים שמכינים בעשר דקות טעימים גם כשהם קרים.
אם משתמשים במנג'טים יש לשמן את המנג'טים עם ספריי שמן,
לפי דעתי עדיף להכין אותם בתבנית המאפינס יותר טעימים.

 

 

 

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?