שמים בקערת המיקסר, קמח, שמרים וסוכר ונותנים למיקסר לעבוד במהירות איטית
מוסיפים את המלח והמיקסר ממשיך לעבוד
מוסיפים את הנטורינה והמיקסר עובד
מוסיפים את רסק התפוחים והמיקסר מסתובב
מוסיפים את המים ונותנים למיקסר לעבוד כחמש דקות
אחרי חמש דקות עוצרים, אוספים את כל השאריות ונותנים למיקסר לעבוד עוד כחמש דקות עד שהבצק נתלה על וו הלישה
מכסים בניילון נצמד ושמים להתפחה של כשעה
אחרי שעה מוציאים את הבצק, מרדדים וקורצים צורות
כל סופגניה מניחים על נייר אפייה ונותנים לסופגניות לתפוח עוד כחצי שעה
מחממים סיר עם שמן איך יודעים שהשמן חם?
לוקחים ידית מעץ וטובלים בשמן אם יש בועות מסביב לידית סימן שהשמן חם
מעבירים לסיר 2 - 3 סופגניות לטיגון
הופכים את הסופגניה אחרי מספר דקות
מוציאים בינתיים בזהירות עם הניירות עם מזלג או מלקחיים
אחרי שהסופגניות שחומות ויפות מוציאים ומניחים על נייר סופג
מפזרים אבקת סוכר מעל - ריבה וזהו. חג החנוכה מתחיל ל כ ו ל ם! חג שמח!