לפי הסדר מכניסים את החומרים לשקית אחד אחרי השני. אחרי שמוסיפים את הקמח, סוגרים את השקית היטב ומערבבים הכל ביחד עד לקבלת בצק אחיד ורך.
שמים את השקית בקערת מים חמים למשך שעה.
הבצק תופח.
מקמחים משטח עבודה, מעבירים את הבצק ולשים על קבלת בצק רך.
מרדדים את הבצק ויוצרים עיגולים עם כוס.
עם כוס קטנה יותר יוצרים עיגול בתוך הבצק. מוציאים את שאריות הבצק,
מכסים במגבת מטבח ומשאירים לעוד חצי שעה התפחה.
מחממים סיר עם שמן ומטגנים את הדונאטס והסופגניות הקטנות.
בזמן הטיגון הסופגניות הקטנות תופחות וגם הדונאטס.
בוזקים אבקת סוכר, מצפים בשוקולד, טובלים בריבה,כל המרבה הרי זה משובח(:
חג חנוכה שמח!