מתכון לסופגניות מהירות פרווה – סופגניות דונאטס
בשבועות האחרונים לכבוד חנוכה ראיתי ברשת באתר JEWLISH
סרטון איך מכינים סופגניה בשקית.
הסרטון גרף יותר מ-29 מיליון צפיות!
נו טוב, רק אני צפיתי בסרטון הזה לפחות 200 פעם.
הייתי חייבת לבדוק איך בדיוק הם הכינו את הסופגניה.
רשמתי אחד לאחד בדיוק את המתכון שלהם והחלטתי שאני מכינה גם!
אלה המתכונים שתפורים עלי, גם מהירים נראים נהדר
ואני חייבת לבדוק אם הם טעימים!
מה שטוב בסופגניות האלה שהן בהחלט סופגניות מהירות, סופגניות פרווה.
טוב, קודם תראו איך אני הכנתי ואחרי זה כל ההסברים.
אז כמו שראיתם בסרטון, אני הכנתי את הסופגניות בצורת דונאטס,
שזה אומר סופגניה עם חור באמצע.
עם כוס יוצרים עיגול
ועם כוס יותר קטנה יוצרים עיגול באמצע. קל!
ככה נוצרות לנו סופגניות ביס חלומיות.
אמרתי לעצמי סופגניות רגילות זה נהדר
אבל מתכון לדונאטס אין לי עוד באתר וזו הזדמנות נהדרת להכין.
כמובן שבעת הטיגון השתמשתי גם בעיגולים הגדולים הם הדונאטס
תוכלו לראות בתמונה את האווריות של הדונאטס גם מבפנים.

את עיגולי הבצק הקטנים שהוצאתי,
הכנתי מהם סופגניות קטנטנות. סופגניות ביס.
הן יצאו מושלמות!
בזמן הטיגון הבצק תופח שוב
והסופגניות הקטנות האלה נהדרות.

ועכשיו הנה הסרטון איך אני הכנתי את הסופגניות המהירות האלה – דונאטס וסופגניות קטנות פרווה.
ועכשיו תשאלו "דולי" הן טעימות?" אז אצלי מאד אהבו אותן אבל תראו,
ואחרי שהכנתי, גיליתי שחברתי האהובה מסלונה אפרת גת גם הכינה את הסופגניה בשקית.
וגם היא כתבה את דעתה לכו תקראו(:
עוד מתכונים לחנוכה תמצאו כאן – מתכונים לחנוכה וכמובן מאכלי פינגר פוד מושלמים לחנוכה
ויש מתכונים לחנוכה מתוקים לא מטוגנים כמו פנקייקים אפויים
המתכון הנהדר הזה הגיע גם ל -XNET
אבל אני הכי מאושרת שכשאתן כותבות שהצליח לכן. תודה אהובות שלי!!

רוצים לקבל מתכונים לווטצאפ?
רק לחצו כאן4 – מתכונים לווטצאפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לסופגניות מהירות פרווה – סופגניות דונאטס


מתכון לסופגניות מהירות פרווה – סופגניות דונאטס
סוויט דוליIngredients
- 21/4 כפיות שמרים
- 1 כוס מים חמים לא רותחים
- 3 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כפית ברנדי – אני לא שמתי בכלל
- זסט לימון – גירוד של קליפת לימון
- 11/2 כפות שמן
- 1 ביצה
- 3 כוסות קמח
Instructions
- לפי הסדר מכניסים את החומרים לשקית אחד אחרי השני. אחרי שמוסיפים את הקמח, סוגרים את השקית היטב ומערבבים הכל ביחד עד לקבלת בצק אחיד ורך.
- שמים את השקית בקערת מים חמים למשך שעה.
- הבצק תופח.
- מקמחים משטח עבודה, מעבירים את הבצק ולשים על קבלת בצק רך.
- מרדדים את הבצק ויוצרים עיגולים עם כוס.
- עם כוס קטנה יותר יוצרים עיגול בתוך הבצק. מוציאים את שאריות הבצק,
- מכסים במגבת מטבח ומשאירים לעוד חצי שעה התפחה.
- מחממים סיר עם שמן ומטגנים את הדונאטס והסופגניות הקטנות.
- בזמן הטיגון הסופגניות הקטנות תופחות וגם הדונאטס.
- בוזקים אבקת סוכר, מצפים בשוקולד, טובלים בריבה,כל המרבה הרי זה משובח(:
- חג חנוכה שמח!