Go Back Email Link
מתכון לסלט טבולה עם אבוקדו

מתכון לסלט טבולה עם אבוקדו

סוויט דולי
מתכון לסלט טבולה עם אבוקדו סלט מפתיע בטעמו
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכונים לסלטים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 כוס בורגול עבה
  • 1 חבילה פטרוזיליה
  • 1 כף נענע חתוכה דק
  • 1 אבוקדו
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 2 כף לימון סחוט

Instructions
 

  • שמים את הבורגול במים חמים ומשרים ל-20 דקות עד שהם תופחים
  • אחרי שהבורגול תפוח שופכים את המים, מסננים היטב שהבורגול יהיה יבש
  • קוצצים את הפטרוזיליה והנענע דק דק
  • שמים בקערה את הבורגול, הנענע והפטרוזיליה
  • חותכים את האבוקדו לחצי, מורידים מהקליפה וחותכים לקוביות
  • מוסיפים לקערה
  • מוסיפים שמן, מלח ולימון ומערבבים הכל ביחד. היידה, סלט אש!