מתכון לסלט טבולה עם אבוקדו מפתיע בטעמו, סוויץ' לסלט טבולה רגיל שמוסיפים לו אבוקדו והוא כל כך טעים.
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
עונת האבוקדו בעיצומה, השבוע קבלתי משלוח גדול של אבוקדו ואחרי שהכנתי ממרח אבוקדו, מתכון לגוואקמולי ב-5 מצרכים ועוד סלטים עם אבוקדו, כשהכנתי ליום שישי טבולה, עלה בדעתי להוסיף לטבולה אבוקדו ותשמעו יצא פצצה!
האבוקדו ידוע כפרי היחיד שמכיל שומנים בריאים וכ-20 סוגים שונים של ויטמינים ומינרלים, אשר הוכחו כמורידים את הסיכון לדיכאון, כמשפרים את פעילות מערכת העיכול, בונים את העצם ומגנים על הלב אז תגידו, לא נאכל אבוקדו כדי לשפר לנו את הבריאות?!
היידה בואו סלט קל הכנה וטעים שתהנו ממנו מאד.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 37– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים לסלטים? בבקשה
מתכונים לסלטים
להכנת הסלט שלנו השתמשתי בבורגול עבה ולא הוספתי עגבניה לסלט הטבולה,
אבל אם אתם אוהבים עגבניה בטבולה אל תחסכו מעצמכם ולכו על זה.
מתכון לסלט טבולה עם אבוקדו
מתכון לסלט טבולה עם אבוקדו
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס בורגול עבה
- 1 חבילה פטרוזיליה
- 1 כף נענע חתוכה דק
- 1 אבוקדו
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 2 כף לימון סחוט
Instructions
- שמים את הבורגול במים חמים ומשרים ל-20 דקות עד שהם תופחים
- אחרי שהבורגול תפוח שופכים את המים, מסננים היטב שהבורגול יהיה יבש
- קוצצים את הפטרוזיליה והנענע דק דק
- שמים בקערה את הבורגול, הנענע והפטרוזיליה
- חותכים את האבוקדו לחצי, מורידים מהקליפה וחותכים לקוביות
- מוסיפים לקערה
- מוסיפים שמן, מלח ולימון ומערבבים הכל ביחד. היידה, סלט אש!