לא משנה גודל הכוס חשוב היחס – על כל 3 יחידות סוכר – יחידה אחת מלח.
מערבבים את המלח והסוכר ביחד
בקערה עמוקה מניחים את הסלמון הטרי ומצפים אותו בתערובת המלח והסוכר היטב מכל הצדדים
מצפים בשכבה עבה של שמיר
על שכבת השמיר מניחים את החצי השני של הסלמון
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-8 שעות
שלוש פעמים, כל שמונה שעות, הופכים את הדג בתוך הקערה עצמה
אחרי 8 שעות ראשונות הסלמון יגיר נוזלים והקערה תהיה עם מים, אפשר לשפוך את הנוזלים ואפשר גם לא.
החתן שלי לא שפך את המים אנחנו כן כשהכנו בבית
אחרי 48 שעות הסלמון מוכן לאכילה
פורסים פרוסות דקות ומתענגים!