מכינים את תערובת הבשר, מערבבים את הבשר עם הביצה, מלח ופלפל, ושמים בצד.
שוטפים את גבעולי הסלרי היטב, מורידים עלים, שומרים את העלים בצד
מבשר יוצרים קבבים ארוכים, ממלאים את גבעולי הסלרי בבשר אחד אחרי השני
בבשר שנותר מכינים קציצות
טורפים ביצה וטובלים את עלי הסלרי בביצה מכל הצדדים
יוצקים שמן לסיר, מחממים את השמן וכשהוא חום מטגנים את הסלרי
שמים בשמן, מטגנים ואחרי מספר דקות הופכים לצד השני
מטגנים גם את הקציצות
אחרי הטיגון מעבירים לצלחת
את השמן של הסלרי מסננים וחלק מעבירים לסוטאג' גדול
מוסיפים שיני שום ומטגנים את שיני השום
קוצצים את עלי המנגולד, קוצצים קוביות מהקישואים, קוצצים את עלי הסלרי
מעבירים הכל לסיר עם השום ומטגנים ומאדים את כל הירוקים
מטגנים מספר דקות, מוסיפים מלח, פלפל שחור, כורכום ומים
מערבבים, נותנים רתיחה, טועמים ואם טעים היידה מכניסים את הסלרי לסיר
אחד אחרי השני מסדרים אותם כמו חיילים במסדר בתוך הסיר, בתוך הרוטב ומכניסים גם את הקציצות
מביאים לרתיחה, אחרי שהסיר רתח, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר
מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי
בסוף הבישול יש לכם סיר מושלם! חג שמח.